Presentació del Celler de Vila-seca com un nou espai cultural i social polivalentPresentación del “Celler de Vila-seca” como un nuevo espacio cultural y social polivalentePresentation of the Vila-seca Winery as a new multipurpose cultural and social space

celler-noucentista-vilaseca-garcia-riera-1

La setmana passada es va dur a terme la presentació del Celler de Vila-seca, l’edifici noucentista de l’any 1920 – obra de Pere Domènech i Roura-, que ha estat renovat i rehabilitat com a equipament social i cultural.

La rehabilitació del projecte, del qual Garcia Riera ha format part, ha comptat amb un pressupost de més de 8 milions d’euros, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i l’Ajuntament de Vila-seca, amb l’objectiu de convertir-se en un edifici multifuncional, cultural i museístic.

El projecte ha comportat una actuació de 20 mesos de treballs, que ha posat en valor l’espai arquitectònic de la nau principal, i ha permès la connexió amb el Castell de Vila-seca gràcies a l’obertura de l’espai exterior amb un entorn enjardinat a través d’una caixa escènica vidriada, semitransparent.

El Castell de Vila-seca, rehabilitat el 2015 per Garcia Riera, juntament amb el Celler noucentista i l’Auditori, formen el “hub” cultural de Vila-seca.

 

Jornada de portes obertes

Coincidint amb la posada a punt del nou equipament, del 2 d’abril al 15 de maig, s’ha organitzat unes Jornades de Portes Obertes, que inclourà caps de setmana i Setmana Santa. L’horari dels passis serà els divendres, de 16 a 19:30h; dissabtes de 10 a 13h i de 16 a 19:30h; diumenge de 10 a 13h i de 16 a 18h.

 

Activitats programades

Diumenge 22 de maig (dos passis a les 17 i les 19h).

Espectacle infantil ‘ZUM’, a càrrec de la Companyia La Tresca i La Verdesca.

Del 23 al 31 de maig

L’escola a escena. Cicle de teatre i música per a les escoles.

Dissabte 4 de juny (a les 20h).

Concert de Pol Bordas. Dins el Pla Educatiu d’Entorn: públic jove.

Mes d’octubre

Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI).

 

 

Font de la notícia: Infocamp.

La semana pasada se llevó a cabo la presentación del Celler de Vila-seca, el edificio noucentista del año 1920 – obra de Pere Domènech y Roura-, que ha sido renovado y rehabilitado como equipación social y cultural.

La rehabilitación del proyecto, del cual Garcia Riera ha formado parte, ha contado con un presupuesto de más de 8 millones de euros, cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) y el Ayuntamiento de Vila-seca, con el objetivo de convertirse en un edificio multifuncional, cultural y museístico.

El proyecto ha comportado una actuación de 20 meses de trabajos, que ha puesto en valor el espacio arquitectónico de la nave principal, y ha permitido la conexión con el Castell de Vila-seca gracias a la apertura del espacio exterior con un entorno ajardinado a través de una caja escénica vidriada, semitransparent.

El Castell de Vila-seca, rehabilitado el 2015 por Garcia Riera, junto con la Bodega noucentista y el Auditorio, forman el “hub” cultural de Vila-seca.

Jornada de puertas abiertas

Coincidiendo con la puesta a punto de la nueva equipación, del 2 de abril al 15 de mayo, se ha organizado unas Jornadas de Puertas Abiertas, que incluirá fines de semana y Semana Santa. El horario de los pases será los viernes, de 16 a 19:30h; sábados de 10 a 13h y de 16 a 19:30h; domingo de 10 a 13h y de 16 a 18h.

Actividades programadas

Domingo 22 de mayo (dos pases a las 17 y las 19h).

Espectáculo infantil ‘ZUM’, a cargo de la Compañía La Tresca y La Verdesca.

Del 23 al 31 de mayo

La escuela a escena. Ciclo de teatro y música para las escuelas.

Sábado 4 de junio (a las 20h).

Concierto de Pol Bordas. Dentro del Plan Educativo de Entorno: público joven.

Mes de octubre

Festival Internacional de Cortometrajes de Vila-seca (FICVI).

Font de la noticia: Infocamp.

Recent Posts