Ampliem la flota amb la incorporació de 18 vehicles nous i la nova imatge corporativaAmpliamos la flota con la incorporación de 18 vehículos nuevos y la nueva imagen corporativaAmpliamos la flota con la incorporación de 18 vehículos nuevos y la nueva imagen corporativa

2008

El passat mes de juliol vam ampliar la flota de vehicles amb la incorporació de 7 furgonetes. Aquest mes d’octubre, hem pogut completar la família amb els 11 turismes que faltaven per arribar.

Així doncs, amb l’arribada d’aquests últims vehicles, es completa un total de 18 vehicles a la nova flota de l’empresa. Tots ells porten la imatge corporativa i innovadora, amb el logo de Garcia Riera com a element característic.

Tant les furgonetes com els turismes compten amb el distintiu ambiental.

El pasado mas de julio ampliamos la flota de vehículos con la incorporación de 7 furgonetas. Este mes de octubre, hemos podido completar la familia con los 11 turismos que faltaban para llegar.

Así pues, con la llegada de estos últimos vehículos, se completa un total de 18 vehículos a la nueva flota de la empresa. Todos ellos llevan la imagen corporativa e innovadora, con el logo de Garcia Riera como elemento característico.

Tanto las furgonetas como los turismos cuentan con el distintivo ambiental.

11052-img_3904-retocada-gr
Recent Posts
garcia riera millora la 8a planta hospital joan XXIII Tarragona