Finalitza el projecte d’ampliació de l’Hotel Colorado Creek de PortAventuraFinaliza el proyecto de ampliación del Hotel Colorado Creek de PortAventuraThe expansion project of the Hotel Colorado Creek in PortAventura ends

Garcia Riera Hotel Colorado Creek Port Aventura

GARCIA RIERA finalitza les obres de construcció del nou edifici Creek Valley a PortAventura World, una extensió de l’Hotel Colorado Creek, que suma 141 habitacions deluxe a l’hotel.

L’ampliació ha estat dissenyada sota la mateixa temàtica que respira el conjunt de l’hotel de quatre estrelles, inspirat en la febre de l’or del llunyà Oest, i que trasllada als hostes als ranxos de luxe de Rock Creek, als Estats Units.

L’expansió de l’Hotel Colorado Creek compta també amb un nou espai de piscina, així com un nou restaurant, Lake Bar. El desenvolupament d’aquestes noves instal·lacions permetrà seguir oferint experiències amb personalitat única i distintiva als hostes de l’Hotel Colorado Creek que destaca pel seu elevat nivell de tematització i la qualitat i el confort de les seves instal·lacions.

GARCIA RIERA finaliza las obras de construcción del nuevo edificio Creek Valley en PortAventura World, una extensión del Hotel Colorado Creek, que suma 141 habitaciones deluxe al hotel.

La ampliación ha sido diseñada bajo la misma temática que respira el conjunto del hotel de cuatro estrellas, inspirado en la fiebre de oro del lejano Oeste, y que traslada a los huéspedes a los ranchos de lujo de Rock Creek, en los Estados Unidos.

La expansión del Hotel Colorado Creek cuenta también con un nuevo espacio de piscina, así como un nuevo restaurante, Lake Bar. El desarrollo de estas nuevas instalaciones permitirá seguir ofreciendo experiencias con personalidad única y distintiva a los huéspedes del Hotel Colorado Creek que destaca por su elevado nivel de tematización y la calidad y el confort de sus instalaciones.

Recommended Posts
GARCIA RIERA - EUROSALOUgarcia riera patrocinador maximum padel tour